muziek

BRUISCONCERT: SJAAK / GERS PARDOEL /THE DEAN

  • 29 augustus
  • 20:00
  • Zwolle

*SJAAK *Mr. Shakes a.k.a Sjaak is doorgebroken met rauwe tracks als ‘Ik heb Schijt’ en ‘Wat is er?’. Hij was onderdeel van het legendarische project “Strijdersysteem” en is te …

SJAAK Mr. Shakes a.k.a Sjaak is doorgebroken met rauwe tracks als ‘Ik heb Schijt’ en ‘Wat is er?’. Hij was onderdeel van het legendarische project “Strijdersysteem” en is te horen op een groot aantal partyhits. Bewapend met deze hits verovert hij de Nederlandse podia en zet hij een slopende party set neer.

Na het mega succes van ‘Stap Voor Stap’ met Kav Verhouzer besloot Sjaak zichzelf 100% te geven voor de samenwerking met Armada en dat resulteerde in tracks als ‘Wifen’ met Bizzey en “Pipperdepap’ met Tony Junior. Sjaak was vorig jaar ook te zien in de grote bioscopen want hij kreeg een rol in de film ”De Belofte van Pisa”.

Tegenwoordig is hij druk bezig met zijn eigen Youtube-kanaal genaamd SjaakTV. Waarop hij zijn volgers telkens verrast met verschillende content. Zijn nieuwste serie Klaas Sjaak waarin hij op geheel eigen wijze sprookjes verteld ging al viral met de eerste aflevering roodkapje!

GERS PARDOEL Zowel Nederland als België zijn begin 2009 achterop de “Bagagedrager” van Gers Pardoel gesprongen en zijn sindsdien veroverd door deze populaire Nederlandstalige rapper. Gers is immens populair en zijn hits worden meegezongen door jong & oud.

Gers Pardoel werd bekend door zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single “Broodje Bakpao”, waar hij tevens platina mee gehaald heeft. Daarnaast is hij vooral bekend met zijn hits “Ik Neem Je Mee”, “Bagagedrager” en “Louise”.

THE DEAN Jarenlang heeft Daan Boom zijn innerlijke drift om Rapper te worden weten te onderdrukken.

Van kinds af aan is hij al gefascineerd door de scene, de muziek, de kleding, de vrouwen, de beats en de flows. Nu eindelijk staan de sterren goed, en gooit hij het roer om. The DEAN is geboren, het werd eens tijd.

The Dean is gelijk al een van de meest productieve rappers in the game. In zijn eerste maanden als rapper gooit hij er tal van tracks met videoclips uit. Zijn rap-carrière is sinds de start te volgen in de gelijknamige hitserie op YouTube, en dit draagt flink bij aan het succes van al zijn nummers. Sindsdien is hij talk of the town en kan eigenlijk niet meer normaal over straat. Zelfs op de snelweg wordt hij herkend, maar dan moet je ook maar geen nummer maken over je Dacia Logan. Dan vraag je er ook om.

Het was even wachten, maar eindelijk is The Dean ook te boeken met een spectaculaire club- of festival set! Verwacht al zijn hits maar ook nieuwe bangers die in een razend tempo aan elkaar worden gemixt door gelegenheids-Dj en goede vriend uit de serie; Tobias a.k.a. De Makelaar.

MARC FLOOR 

Marc Floor stond in 2021 in de finale van The Voice Kids en is sindsdien druk met zijn carrière als muzikant. In maart tekende hij bij Lieve Jongens, het label van Snelle, die bij The Voice Kids de coach van Marc Floor was. 

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle