kinderen

FOTOLAB FOTO GAAF: OP ZOEK NAAR SPOREN IN DE TIJD

  • 25 jun 2023
  • 14:00- 17:00
  • € 5,00 - € 10,00
  • Zwolle

Doe mee en leer mooie foto’s maken met een camera of telefoon in Zwolle.
Op een unieke en inspirerende locatie bij 19 Het Atelier Architecten aan de Thorbeckegracht 19 gaan wij aan het werk met Gerlinde Schrijver, fotogaaf, en gaan wij op zoek naar voormalige pakhuizen, oude en nieuwe grachtenpanden en andere sporen in de tijd van Hanzestad Zwolle.

Kinderen vanaf 6+, vriendjes, vriendinnetjes, ouders, verzorgers, opa's of oma's gaan met hun camera of telefoon op zoek naar bijzondere plekken in de binnenstad van Zwolle. Aan de Thorbeckegracht vind je oude pakhuizen, oude en nieuwe grachtenpanden, er zijn spannende steegjes, bijzondere stoeptegels en bruggen. In de Thorbeckegracht liggen schepen aan de kade waar vroeger de Hanzeschepen werden aangelegd voor de handel.

Er zijn veel mooie plekken om foto’s van te maken met je camera of telefoon. Je kunt zelf een camera of telefoon meenemen maar er zijn ook enkele digitale camera's waarmee gefotografeerd kan worden.

Wie weet komt jouw foto te hangen op de expositie Verhalen van Zwolle, Hanzestad aan de IJssel in Harculo of op het Lübeckplein in de Spoorzone.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 5,00
Entreeprijs Volwassenen
€ 10,00

Bij de prijs zitten consumpties inbegrepen.

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle