muziek

KUNSTBENDE SELECTIERONDE MUZIEK

  • 3 jun 2023
  • 10:30
  • Zwolle

Tijdens de selectieronde op zaterdag 3 juni strijden maar liefst 18 acts voor een plek op de voorronde van Kunstbende Overijssel die zaterdag 24 juni plaatsvindt in poppodium Hedon. Zowel de …

Tijdens de selectieronde op zaterdag 3 juni strijden maar liefst 18 acts voor een plek op de voorronde van Kunstbende Overijssel die zaterdag 24 juni plaatsvindt in poppodium Hedon. Zowel de selectieronde als de voorronde zijn gratis toegankelijk voor publiek. Wees welkom op deze gezellige dag en kom vooral het jonge talent bewonderen en aanmoedigen!

OVER KUNSTBENDE
Kunstbende is hét platform voor creatieve jongeren vanaf middelbare school t/m 19 jaar oud in Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Leer nieuwe skills via tutorials en workshops, laat je oproep achter op het prikbord of geef je op voor het wedstrijdtraject en doe podiumervaring op tijdens een voorronde in je eigen provincie. Alle winnaars krijgen een coachingstraject en de eerste prijswinnaars gaan door naar de finale. Finalewinnaars showen hun werk op een mainstage in hun eigen categorie, van Mysteryland tot Oerol. Meer informatie via www.kunstbende.nl.

Kunstbende Overijssel wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds voor Cultuurparticipatie, Provincie Overijssel, Gemeente Zwolle, Gemeente Deventer, Gemeente Enschede, VSB Fonds, Rabobank, Hervormd Weeshuis en Hedon Zwolle.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle