Landgoedconcert Vilsteren

Kamermuziek op Landgoed Vilsteren

  • 4 jun 2023
  • 15:00- 16:00
  • Vilsteren

Jong talent behorend tot de top van Nederland geeft een kamermuziekconcert. Met prijswinnaars van het Britten Concours 2022 en 2023

Concert Jong Talent Britten Concours in het Landgoedcentrum Vilsteren

4 juni staat er weer een landgoedconcert voor Jong Talent gepland. Deze keer komen altvioliste Marinha Campos en violiste Janna Maurer optreden. Marinha Machado Campos won de 2e prijs bij het Britten Altvioolconcours 2023. Janna en Marinha studeren beiden aan het Conservatorium van Amsterdam.

Dit concert maakt deel uit van de serie Landgoedconcerten Vilsteren. Jonge talentvolle musici krijgen een podium aangeboden in het gezellige en intieme Landgoedcentrum, gelegen aan de Vilsterse Allee 1d. De concerten zijn prima te combineren met een wandeling over het prachtige landgoed. Wandelroutes zijn te vinden bij de toegang van het Landgoedcentrum, dat op dagen van de concerten om 14.30 u geopend is. Parkeren kunt u op het terrein bij de kerk. Na afloop van het concert is er nog een gezellige nazit met een drankje, als de temperatuur ernaar is zal het haardvuur knapperen.

Met Marinha Machado Campos en Janna Mauer

Wanneer

-

Meer leuke evenementen

#Zwolle