winkelen

Throwback Classics | Vintage Kilo Event

  • 20 - 21 mei 2023
  • 11:00- 17:00
  • € 2,50
  • Zwolle

Na de eerste editie van 2023 in februari kon er natuurlijk niet te lang gewacht worden om weer terug te keren naar het mooie Zwolle! Op dan ook weer op 20&21 mei in de Ijsselhallen met de gigantische collectie vintage kleding!

KERSVERS MERK ASSORTIMENT

Met ook dit keer meer dan 2.500 kg aan vintage kleding in alle soorten, maten en stijlen is er voor ieder wat wils. Je hoeft niet bang te zijn dat je alleen tijdens de vroege entree tijden pareltjes vindt. Het hele weekend zijn ze druk bezig om constant nieuwe pareltjes bij te hangen. Zo krijg je ook in latere entree tijden een compleet fresh assortiment. Er wordt een vaste prijs van €25,- per kg gehanteerd. Wat krijg je hiervoor? Heel veel vintage merkkleding en nog meer klassiekers! Ook zijn er dit keer zonnebrillen om je outfit voor het festivalseizoen compleet te maken!

ONLINE TICKET RESERVEREN

Om een duidelijk beeld te krijgen van het aantal verwachte bezoekers, wordt er gevraagd om online een ticket te reserveren voor een van de entree tijden. Zo kunnen ongelofelijk lange rij voorkomen worden! Als je eenmaal binnen bent, mag je zolang blijven als je wilt. Tickets zijn hier te reserveren. Per entree tijd zijn er beperkte kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Tot 20&21 mei in Zwolle!

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 2,50

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle