Familieconcert Britten Jeugd Strijkorkest op Havezate Den Alerdinck

Kasteelconcert op Den Alerdinck

  • 29 mei 2023
  • 15:30
  • Heino

Het Britten Jeugd Strijkorkest speelt een betoverend concert voor jong en oud in het sprookjesachtige Koetshuis van Havezate den Alerdinck. Voorafgaand aan het concert zijn de kasteeltuinen speciaal voor deze gelegenheid opengesteld voor publiek, een unieke kans om deze tuinen te bekijken en te beleven.

Familieconcert Britten Jeugd Strijkorkest op Havezate Den Alerdinck 

met voorafgaand activiteiten voor jong en oud in de natuur rondom het kasteel.

Beleef een sprookjesachtige middag! 

Het Britten Jeugd Strijkorkest speelt een betoverend concert voor jong en oud in het koetshuis van Havezate Den Alerdinck. Voorafgaand aan het concert zijn de kasteeltuinen speciaal voor deze gelegenheid opengesteld voor publiek, een unieke kans om deze sprookjesachtige tuinen te bekijken en te beleven. Zo neemt de boswachter je mee op een wandeling door de natuur waar je alles over de flora en fauna van de omgeving leert, of je gaat met Mirjam Scholten op zoek naar de eetbare planten in de omgeving van het kasteel. En voor de allerkleinsten is er een leuke sprookjesspeurtocht.

Agenda: 

13:30 - 15:00 uur Op zoek naar eetbare planten met Mirjam Scholten van Kruidenkunst (12+, max 20 personen). 

14:15 - 15:00 uur Op stap in de natuur met boswachter Piet de Jong  (alle leeftijden, max 20 personen)

14:30 - 15:00 uur Sprookjesspeurtocht

15:00 - 15:30 uur Mogelijkheid om wat te drinken op het terras van het kasteel

15:30 - 16:30 uur: Concert Britten Jeugd Strijkorkest o.a. met winnaars van het Britten Concours

Op stap met boswachter Piet de Jong

Boswachter Piet de Jong neemt je mee in de natuur rond de Alerdinck.  Hij is een ervaren natuurgids en weet de natuur op een verhalende manier voor jong en oud dichtbij te brengen. Deelname is voor maximaal 20 personen,  dus geef je snel op via maartjedefaria@hetbritten.nl

Op zoek naar eetbare planten met Mirjam Scholten van Kruidenkunst. 

Mirjam neemt je mee door de kasteeltuinen en omgeving op zoek naar eetbare planten. Want de natuur is vol met eetbare lekkernijen! Deelname is voor max 20 personen,  dus geef je snel op via maartjedefaria@hetbritten.nl

 

NB:  Deze twee activiteiten zijn alleen toegankelijk met een concertkaartje en zijn bij de prijs inbegrepen. Aanmelding noodzakelijk (gebeurt bij bestellen van de concertkaarten).

Wanneer

Meer leuke evenementen

#Zwolle