muziek

Het is begonnen, een hommage aan Yentl en de Boer

  • 15 - 16 mei 2023
  • 20:00- 22:00
  • € 15,00
  • Zwolle

Meemaken Of Niet. Het is begonnen. Ik zei dat ik ging. Klinkt bekend? Het zijn liedjes van cabaretduo Yentl en de Boer.
Dit voorjaar hoor je ze op een heel nieuwe manier in de voorstelling Het is begonnen. ArtEZ studenten steken het repertoire van Yentl en de Boer in een nieuw, uniek jasje.

Yentl en de Boer

Hét muzikale absurdistische cabaretduo van Nederland. In 2013 wonnen ze de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. En voor hun liedjes Ik heb een man gekend en Het is begonnen ontvingen ze in 2014 en 2020 de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het beste theaterlied van het seizoen.

Wij ArtEZ Conservatorium studenten met een passie voor het overbrengen van muziek. Al vanaf 2007 brengen wij elk jaar een ode aan Nederlandse componisten, tekstdichters en artiesten, onder de naam ArtEZ op de Planken. Een week lang touren we langs diverse theaters. Dit wil je zien. En horen!

Vocalisten: Agmar Rademaker - Britt de Jong - Durk Veenstra - Jana Vroonland - Jari Oosterwegel - Jet Kroon - Kira ten Bulte

  • Marleen Rodijk - Melissa Uiterwijk Winkel - Noa Nieuwenkamp - Nynke Gijsen - Sarah Gentili - Saranya Schaap

Band: Jan Arndt (trompet) - Ole Smith (toetsen) - Thomas Hagemeijer (gitaar) - Jelcher Drent (bass) - Kasper Jansen (drums)

Regie: Louis van Beek Koor arrangementen: Jan-Wichert Bunschoten Zang coach: Nienke Caljouw Productie: Semoira Stomp Marketing: Tom Leeuwenburg Audio techniek: Johan van Loo en Wouter Lorist Licht: Jan-Willem Jansen

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,00

Prijs maandag 15 mei: €7,50
Prijs dinsdag 16 mei normaal: €15,00
Prijs dinsdag 16 mei student: €10,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle