Ontmoet nieuwe singles op een laagdrempelige en gezellige manier

Stadswandeling voor singles – 13 mei 2023 – Zwolle

  • 13 mei 2023
  • 14:00- 18:00
  • € 29,95
  • Zwolle

Op zaterdagmiddag 13 mei 2023 organiseren wij deze super leuke Stadswandeling door Hanzestad Zwolle. Leer nieuwe singles kennen tijdens deze laagdrempelige stadswandeling.

Op zaterdagmiddag 13 mei 2023 organiseren wij deze super leuke Stadswandeling door Hanzestad Zwolle. Leer nieuwe singles kennen tijdens deze laagdrempelige stadswandeling. Samen met een klein groepje ‘vrijgezellen’ van jouw leeftijd loop je de ‘Mingle the Single route’ door de deze prachtige aan de hand van het door ons zelf samengstelde routekaartje. De route gaat langs de bezienswaardigheden van Zwolle en je krijgt bij aanvang een gevuld tasje mee. Onderweg stoppen we bij een heerlijke ijssalon voor een lekker ijsje.

Zoals je van ons gewend bent is er ook deze keer weer een mooie route samengesteld, met wetenswaardigheden en vragen in een speciaal routeboekje wat je uitgereikt krijgt bij de start. Na een warm welkom door onze host bij het verzamelpunt ga je met een klein groepje single leeftijdsgenoten van start! Onderweg zul je ook de andere deelnemers kunnen zien en spreken.

Walk & Talk Een super laagdrempelige activiteit waar je op ontspannen wijze in contact komt met vrijgezellen en alleenstaanden van je leeftijd. Het Mingle the Single team ontvangt je. Wanneer jouw groepje compleet is, starten jullie aan de stadswandeling door Zwolle aan de hand van het informatieboekje met routekaart.

Het programma: 14:00 uur Verzamelen op het startpunt

14:10-17:00 uur Wandelen, kletsen, minglen

17:30 uur Einde activiteit (blijven hangen of vertrekken op eigen gelegenheid)

Je ontvangt een paar dagen van te voren de instructies over de startlocatie en jouw precieze starttijd. Voor deze activiteit geldt geen inloop, maar een precieze starttijd, houdt er rekening mee dat je dan dus tussen 14:00 en 14:45 uur verwacht wordt aan de start. Afhankelijk van hoelang jij met je groepje blijft hangen zul je tussen 16:30 en 17:30 uur klaar zijn.

Ja, ik meld me aan! Een super leuke activiteit waarbij je komt voor de gezelligheid en andere singles en vrijgezellen van je leeftijd ontmoet! Laagdrempelig, ontspannen en goed geregeld!

De route van de stadswandeling loopt binnen de voormalige stadsmuren van Zwolle. Je komt niet alleen bij de plaats waar Zwolle is ontstaan, maar ook bij de vele 14e– en 15e-eeuwse bouwwerken, zoals stadspoorten en -muren, bruggen, kloostergebouwen en kerken. Deze route voert je ook naar bijzondere middeleeuwse en verborgen plekjes. Maak kennis met de term Hanze, en zie de imposante pakhuizen en huizen die stammen uit de tijd dat Zwolle floreerde als Hanzestad.

Kom naar deze super gezellige middag met Mingle the Single en ontmoet gelijkgestemde singles van jouw leeftijd terwijl je je ogen uitkijkt in deze verborgen parel van een stad.

Organisatie, warm welkom en aanspreekpunt door Mingle the Single Minimaal 24 uur van te voren ontvang je van ons een uitgebreide instructiemail met je starttijd Het ontmoeten van andere vrijgezellen van jouw leeftijd Lekkers voor onderweg, stop bij horeca voor hapje en drankje Speciale stadswandeling van ca. 4 kilometer Routeboekje met vragen Te gekke Mingle the Single pen

Extra drankjes en deelname aan andere activiteiten in Zwolle zijn voor eigen rekening. Indeling op leeftijdscategorie is ook afhankelijk van het aantal aanmeldingen wat binnenkomt. Is jouw leeftijdscategorie vol? Stuur ons gerust een mailtje om op de wachtlijst te komen!

Wanneer

-

Prijzen

Deelnameprijs
€ 29,95

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle