muziek

NSJO X ZWOLLE

  • 15 mei 2023
  • 20:30
  • Zwolle

It’s ShowTime! Dit jaar niet zomaar een tour van het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO), maar bereid je voor op een knallende lustrumeditie! Voor deze tiende editie sluiten 30 getalenteerde …

It’s ShowTime! Dit jaar niet zomaar een tour van het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO), maar bereid je voor op een knallende lustrumeditie! Voor deze tiende editie sluiten 30 getalenteerde studenten uit heel Nederlands zich weer een week lang op met één doel: een muzikaal feestje bouwen in de vetste zalen van Nederland!

Ieder jaar brengt het NSJO-jazzmuziek op revolutionaire manier naar een zo gevarieerd mogelijk publiek. Dit jaar wordt het extra bijzonder omdat we alle muziekstijlen van de voorgaande NSJO-edities in één show zullen verwerken. Van jazz tot disco, van soul tot funk: voor ieder wat wils!

Dit alles onder de bezielende leiding van NSJO-veteraan Berend van Deelen, met extreem getalenteerde zanger Jordan Roy (o.a. bekend van X-Factor en Better than ever) en weergaloze toetsenist Chelsea Laverne (deelde het podium met o.a. Sven Hammond, Stromae en Candy Dulfer)! Laat je onderdompelen in een reis door negen edities NSJO.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle