Klankreis

Klankschaalconcert "Tussen hemel en aarde"

  • 12 mei 2023
  • 19:30- 21:30
  • € 25,00
  • Zwolle

Klankreis met klankschalen, native zang, viool, gong, drum en tal van andere (Tribal)-instrumenten waarbij je zittend of liggend een waar soundbath kunt ondergaan.

Voor deze editie van het maandelijkse klankschaalconcert in de ruim 100 jarige Theodorakapel is de speciale gast Maaike Gerritsen (Klankcoach, Stemexpressie en violiste www.maaikegerritsen.nl)

Maaike zegt over zichzelf: ”Met mijn stem en violen, zoek ik steeds de verbinding met de ongerepte natuur, waarvan wij mensen onderdeel zijn”!

Door het samen laten klinken van de verschillende instrumenten en klanken zoals; Gong, sjamaandrum, regenmaker, klankschalen, koshi’s, native zang, violen en tal van andere instrumenten kun je je laten meevoeren om tot totale ontspanning te komen. Verwacht niets maar geef je over in een totaal veilige setting. Laat je gedachten tot rust komen en sta open voor wat zich aandient. Onderga de “wakkere droom”, laat je leiden naar een ander perspectief en kom wellicht tot mooie inzichten.

Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat je een bijzondere ervaring ondergaat die voor een ieder weer anders zal zijn. We heten je van harte welkom!

Inlooptijd is van 19.30 uur tot 19.45 uur. Daarna sluiten de deuren en is toegang niet meer mogelijk. Einde programma circa 21.30 uur.

Er staat gratis thee, mineraalwater en wat lekkers klaar bij binnenkomst. Ook na afloop kun je hier gebruik van maken om nog even na te praten of rustig te zitten geheel naar eigen invulling.

Aanmelden via email noodzakelijk! meer info: www.klankresonantie.nl/evenementen

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 25,00

aanmelden via email noodzakelijk

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle