Iedereen heeft iets te verbergen

CTRL_ALT_PRIVACY

  • 06 - 21 mei 2023
  • € 12,50 - € 17,50
  • Zwolle

LINEA REKTA presenteert opnieuw een uitgesproken voorstelling. In CTRLALTPRIVACY ervaart de bezoeker de actuele kloof tussen veiligheid en privacy aan der lijve.

CTRL_ALT_PRIVACY is een futuristische theaterthriller over één van de grootste vraagstukken van het afgelopen en komende decennium: onze digitale privacy. Geïnspireerd door de waargebeurde verhalen rond klokkenluiders als Katherine Gun, Julian Assange en Edward Snowden, is CTRL_ALT_PRIVACY een zenuwslopende klopjacht over vrijheid en controle. Een onzichtbare strijd tegen ondermijning en onaantastbare systemen die de bezoekers onderdompelt in een fictieve wereld met reële gevolgen. Een zoektocht naar een allesomvattend antwoord op de vraag: Wat is de waarde van (mijn) privacy?

Laat je door cybercrime-expert Esther in een zinderende achtervolging meevoeren, laat je opjagen door headhunter Clara. Achterhaal samen met de veiligheidsdienst de identiteit van gevaarlijke criminelen, terwijl ethisch-hacker Katharina de schaduwzijdes van onze digitale maatschappij voor je blootlegt. Wie heeft het gelijk aan haar zijde, hoe ver ga jij voor het maatschappelijke belang en wanneer kies je voor jezelf? Beslis wat privacy voor jou betekent. CTRL_ALT_PRIVACY balanceert tussen het dilemma van veiligheid en privacy, en laat de bezoekers een ogenschijnlijk onvermijdelijke keuze: kies je voor veiligheid of privacy? En zou je die keuze heroverwegen als een dierbare wél iets te verbergen heeft?

Zoals algoritmes bepalen wat we online te zien krijgen, zo bepaalt jouw keuze tussen veiligheid en privacy hoe jij de voorstelling CTRL_ALT_PRIVACY zult beleven.

CTRL_ALT_PRIVACY. Iedereen heeft iets te verbergen.

Wanneer

6 mei - 21 mei 2023
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur
  • elke zondag: - uur

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 17,50
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
€ 12,50

Bij LINEA REKTA gelden de jongerenprijzen tot de leeftijd van 30 jaar.

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle