Voor leerlingen en studenten in het onderwijs

Foto- en Filmwedstrijd Jong en Talentvol

  • 01 - 30 apr 2023
  • 08:00- 00:00
  • gratis
  • Zwolle

Jong en Talentvol. Wat zijn jouw talenten? Waar ben je goed in? Doe mee met de Foto- en Filmwedstrijd en wie weet wordt jouw foto / film geselecteerd voor de expositie Verhalen van Zwolle, Hanzestad aan de IJssel in Harculo, Zwolle-Zuid, september 2023.

Wat zijn je dromen voor de toekomst? Wat zou je later graag willen worden? Wie zijn jouw voorbeelden of idolen? Wat vind jij belangrijk in je leven? Waar ben je goed in? En wat is je favoriete vak op school? Ga op pad met je camera, laat je verrassen en laat jouw fantasie de vrije loop.

Stuur je foto of fotoserie met een korte tekst (20 woorden) inzenden voor 1 mei 2023 of film van minimaal 1-2 min naar: wedstrijd@destadverbeeldt.nl

Het werk van de prijswinnaars wordt geëxposeerd tijdens de expositie Verhalen van Zwolle, Hanzestad aan de IJssel in september 2023 in het Dienstengebouw Harculo, op het Lübeckplein of in de Spoorzone Zwolle.

1e prijs Zilveren Camera 2022 2e prijs Flies on the wall van Gijs Dragt en Bob Billows 3e prijs Word een supercoole fotograaf!van H. Caroll.

Randvoorwaarden en criteria: https://destadverbeeldt.nl/wedstrijd-jong-talent

Wanneer

1 apr - 30 apr 2023
  • dagelijks: - uur

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Leerlingen en studenten kunnen gratis meedoen met deze wedstrijd.

Meer leuke evenementen

#Zwolle