Progressive Folk Pop

NATHALÍE - DREAM ALONG (EP Release)

  • 25 mrt 2023
  • 20:30- 22:00
  • € 17,50
  • Zwolle

NATHALÍE: Een nieuw geluid op Nederlandse bodem. Deze akoestische band heeft haar stem gevonden in het schrijven van eigen songs. Met een palet van pop, folk, jazz en zelfs klassiek, hebben ze een sterke eigen klank, die een krachtige indruk achterlaat. Het doet bij vlagen denken aan de vrijheid van Joni Mitchell en het warme geluid van Alison Krauss.

NATHALÍE: Een nieuw geluid op Nederlandse bodem 'Progressive Folk Pop', zoals ze het zelf noemen. Deze akoestische band heeft haar stem gevonden in het schrijven van eigen songs. Met een palet van pop, folk, jazz en zelfs klassiek, hebben ze een sterke eigen klank, die een krachtige indruk achterlaat. Het doet bij vlagen denken aan de vrijheid van Joni Mitchell en het warme geluid van Alison Krauss. Deze avond geven ze een primeur van hun gloednieuwe EP in hun eigen stadje Zwolle!

Frontvrouw Nathalie Schaap (Douwe Bob, Bertolf) won onlangs de Cultuurtalent prijs van Overijssel 2022. Samen met Jos van Ringen en Mark Schimmel vallen zij op binnen de Nederlandse muziekscene. Zo staan ze komend jaar o.a. in Het Concertgebouw, De Blue Room Sessions, de Cactus en nog veel meer relevante podia in binnen-, en buitenland. Tijdens hun release(tour) wordt dit trio bijgestaan door drie waanzinnige muzikanten die hun sporen verdiend hebben.

Nathalie Schaap - Lead zang en contrabas
Mark Schimmel - gitaar en zang
Jos van Ringen - banjo
Janos Koolen - mandoline en zang
Oene van Geel - viool
Bertolf Lentink - dobro↵

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 17,50

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle