muziek

Overijssels kamerkoor geeft feestelijk jubileumconcert op 25 maart

  • 25 mrt 2023
  • 20:00- 22:00
  • gratis - € 15,00
  • Zwolle

Dirigent Eugène van Boheemen staat dit jaar 25 jaar voor het OKK. Hij heeft voor deze gelegenheid een programma samengesteld uit werken die eerder zijn uitgevoerd en natuurlijk ook weer nieuw werk, in het bijzonder van componist Owain Park. Het koor wordt begeleid door pianiste Philine Coops.

Overijssels Kamerkoor geeft feestelijk jubileumconcert op 25 maart

Dirigent Eugène van Boheemen staat dit jaar 25 jaar voor het OKK. “Door elkaar te verrassen, op te tillen en te bemoedigen en de muzikale horizon te verbreden houd je samen het plezier in het musiceren”, aldus de jubilaris. Hij heeft voor deze gelegenheid een programma samengesteld uit werken die eerder zijn uitgevoerd (o.a Whitacre, Barber en Lauridsen) en natuurlijk ook weer nieuw werk, in het bijzonder van componist Owain Park. Het geheel heeft als titel meegekregen “I catch my breath and sing”, en wordt gedeeltelijk begeleid door pianiste Philine Coops.

Zaterdag 25 maart is de uitvoering om 20.00 uur in de Plantagekerk, Ter Pelkwijkpark Zwolle. Kaarten à 15 euro (inclusief een drankje), zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.overijsselskamerkoor.nl , of voor 17,50 aan de zaal. De toegang onder 18 jaar is gratis.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 15,00
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
gratis

Prijzen zijn voor voorverkoop. Aan de deur: €17,50 voor volwassenen.

Meer leuke evenementen

#Zwolle