muziek

SACRED SUNDAYS

  • 19 mrt 2023
  • 20:00
  • Zwolle

Sacred Sundays is de afgelopen jaren een begrip geworden in Zwolle en zelfs ver daarbuiten. Liefhebbers van Ambient konden niet alleen in Hedon, maar ook in Het Academiehuis/Grote Kerk en op Best …

Sacred Sundays is de afgelopen jaren een begrip geworden in Zwolle en zelfs ver daarbuiten. Liefhebbers van Ambient konden niet alleen in Hedon, maar ook in Het Academiehuis/Grote Kerk en op Best Kept Secret en Le Guess Who?? genieten van wonderschone, hemelse klanken.

Voor 2023 heeft de Sacred Sundays crew mooie plannen, te beginnen op 19 maart in een vertrouwde setting; de grote zaal van Hedon.

Curators van dit concept zijn de Zwolse fijnproevers Pauluz, Naber en SonurBer, die de liefhebber van Ambient en experimentele muziek in een intieme setting kennis laten maken met de meest uiteenlopende parels uit hun platencollectie, gecombineerd met exclusief live materiaal.

Ga mee de club uit en Hedon in en laat je, relaxed liggend, overspoelen door de mooiste ambient en space, vergezeld van meeslepende visuals. Je begint gegarandeerd als herboren aan je nieuwe week!

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle