Urban jazz concert in de Spoorzone van Zwolle

Common Ground in Concert: Artvark Saxophone Quartet & Menno van Gorp (breakdance)

  • 18 feb 2023
  • 20:00- 22:00
  • € 7,50 - € 20,00
  • Zwolle

Common Ground biedt podium aan de allerbeste musici uit binnen- en buitenland. De beste klassieke muziek, jazz en world music op iconische locaties in Hanzestad Zwolle.

Urban Jazz

In een hectische wereld vol verleidingen gaat Artvark zijn eigen weg, onmiskenbaar en gedreven door een intrinsiek gevoel van urgentie op zoek naar nieuwe ontmoetingen. Eén van de ontmoetingen is die met breakdancer Menno van Gorp. De buitengewone klank van vier saxen gecombineerd met de indrukwekkende breakdance skills van Menno tegen de achtergrond van het industriële Perron038 theater maken dit concert ‘one of a kind’. Niet missen dus!

Artvark

Artvark speelde op grote internationale festivals zoals het Caïro Jazzfestival, North Sea Jazz en Bohemia in Praag. Naast soloconcerten ging Artvark ook bijzondere samenwerkingen aan, zoals die met jazzlegende Peter Erskine, singer-songwriter Pitou, componist Philip Glass en de klassieke sopraan Claron McFadden.

Menno van Gorp (breakdance)

B-boy Menno van Gorp won drie keer de meest prestigieuze breakdance wedstrijd ter wereld: de Redbull BC One World Final. In 2024 doet Menno mee aan de Olympische Spelen wanneer breakdancen voor het eerst op het olympische programma staat. Menno is een ‘big time jazz lover’. Niet zo gek dus dat hij als special guest optreedt tijdens dit concert van het Artvark Saxophone Quartet.

In het voorprogramma speelt het jonge en ambitieuze Lunette Saxophone Quartet.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 20,00
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
€ 7,50

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle