Beter schrijven, makkelijker schrijven. Kom naar de kennismakingsles op onze leslocatie in Zwolle.

Kennismakingsles Schrijversvakschool

  • 18 jan 2023
  • 19:00- 21:30
  • gratis
  • Zwolle

Beter schrijven, makkelijker schrijven.
Kom naar de kennismakingsles op onze leslocatie in Zwolle.
Je schrijft in de les. Je krijgt een tweetal opdrachten en de docent geeft commentaar op je tekst.

De les duurt tweeënhalf uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via 06-14771011, via kantoor@svsgroningen.nl of via de website van de school: www.schrijversvakschoolgroningen.nl.

Beter schrijven, makkelijker schrijven. Kom naar de kennismakingsles op onze leslocatie in Zwolle.↵

Je schrijft in de les. Je krijgt een tweetal opdrachten en de docent geeft commentaar op je tekst. Je merkt al snel wat zo'n schrijftraining je oplevert en je gaat wijzer naar huis, ook als je geen literatuur, maar liever zakelijk of journalistiek wilt schrijven.↵

De les duurt tweeënhalf uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via 06-14771011, via kantoor@svsgroningen.nl of via de website van de school: www.schrijversvakschoolgroningen.nl.↵

Of je daadwerkelijk schrijver wordt hangt af van je talent en je doorzettingsvermogen. Bij de Schrijversvakschool onderzoek je je mogelijkheden onder begeleiding van docenten die schrijver zijn en midden in het literaire en journalistieke leven staan.

De Schrijversvakschool geeft in Noord-Nederland les in Zwolle, Deventer, Groningen en Leeuwarden (nu ook Friestalig). De school biedt mogelijkheden voor wie net begint met schrijven, voor wie zich breed wil ontwikkelen, en voor wie al verder is in een genre of juist zakelijk wil leren schrijven. Ieder niveau kent toelatingseisen en voorwaarden. De student kiest de zwaarte en werkdruk van het programma.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Meer leuke evenementen

#Zwolle