6 t/m 11 februari

Inspiratieroute Circulaire Economie

  • 06 - 11 feb 2023
  • 10:00- 17:00
  • Zwolle

In de toekomst moeten we meer circulair gaan leven. Maar hoe doe je dat? Wat gebeurt er op het gebied van circulaire economie eigenlijk al in Zwolle? Wandel de Inspiratieroute circulaire economie en leer de initiatiefnemers en hun projecten kennen. Ontdek hoe lokale en regionale bedrijven, kunstenaars en scholen hun krachten bundelen om tot vernieuwende producten en diensten te komen.

Laat je tijdens deze route inspireren en motiveren, zélf meer circulair te gaan leven en werken. Want de toekomstbestendige economie is een economie van gesloten kringlopen. De wereld verandert. Wat doe jij?

Inspiratieroute

De Inspiratieroute circulaire economie is een combinatie van live en online. Je vindt alle informatie op deze website, maar kunt ook een papieren flyer met de wandelroute afhalen bij het startpunt onder de Sassenpoort. Op deze site vind je vanaf 5 februari de downloadknop voor de bijbehorende audiotour en lees je meer over alle deelnemers aan de route. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Lees hier meer over alle deelnemers en download de audiotour en de routekaart!

Let op: maandag 6 en zaterdag 11 februari is de route interactief. Tijdens deze dagen maak je kennis met initiatiefnemers, makers en organisaties.

Wanneer

-
-
-
-
-
-

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle