muziek

THE HILLBILLY MOONSHINERS

  • 4 mrt 2023
  • 20:00
  • Zwolle

Deze zes ongemanierde rednecks houden van een 'good time' en transformeren je favoriete pop songs van weleer en nu naar echte country rammers! Herleef klassieke nummers van artiesten als Johnny …

Deze zes ongemanierde rednecks houden van een 'good time' en transformeren je favoriete pop songs van weleer en nu naar echte country rammers! Herleef klassieke nummers van artiesten als Johnny Cash, Bon Jovi, Michael Jackson en Stealers Wheel, en feest mee op hedendaagse hits van Beyoncé, ABBA en meer! Slurp je zelfgebrouwen, vitaminerijke ’moonshine’  naar binnen (je weet wel, het type dat je neef Wade blind maakte!) en schud die kont alsof het de zomer van sixty-nine is! 

The Hillbilly Moonshiners speelden de afgelopen jaren op vrijwel elk podium in Europa. Van kleine kroegen in Bratislava en Southampton, naar poptempels als TivoliVredenburg en Hedon en festivals als Sziget Festival (Budapest, Hongarije), Paaspop en Zwarte Cross: de band was overal te zien! In het najaar van 2022 start de band met haar 'Sunsine ain't no Moonshine-tour', die tot in het voorjaar van 2023 door zal lopen. 

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle