kinderen

Workshop ‘Spiegeltje, spiegeltje op de wand’

  • 3 jan 2023
  • 13:30- 15:00
  • € 3,50
  • Zwolle

In de workshop ontwerp je zelf een nieuw patroon voor een eigen wandbespanning. Een patroon kan bestaan uit herkenbare vormen of juist uit hele vreemde figuren en lijnen en uit allerlei kleuren. Zo kom je tot een verrassend nieuw ontwerp, helemaal uniek van jou!

Ben je wel eens in het Drostenhuis geweest? Elke kamer heeft weer een heel eigen stijl. In deze workshop ga je het Drostenhuis in en met andere ogen kijken naar… de muren! Want wat zie je eigenlijk? Welke kleuren en vormen merk je op? In de geschiedenis is er steeds weer iets anders ‘trendy’ of in de mode, en dat zie je ook terug in het behang. Nouja .. behang. Wij noemen dat in ons museum wandbespanning. Het is niet van papier, maar van stof.

In de workshop ontwerp je zelf een nieuw patroon voor een eigen wandbespanning. Een patroon kan bestaan uit herkenbare vormen of juist uit hele vreemde figuren en lijnen en uit allerlei kleuren. Met behulp van een spiegeldoos kun je het patroon eindeloos herhalen en zie je meteen zien wat een lijntje hier of een stip daar doet. Zo kom je tot een verrassend nieuw ontwerp, helemaal uniek van jou! Aan het einde neem je je ontwerp mee en van het eindresultaat in de spiegelkast krijg je een mooie foto.

Zeker zijn van een plekje? Meld je aan voor de workshop via . Er is plek voor 20 kinderen.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 3,50

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle