kinderen

Workshop ‘Een beest in het Drostenhuis’

  • 8 jan 2023
  • 13:30- 15:00
  • € 3,50
  • Zwolle

In deze workshop maak je je eigen workshop over een kind dat opgroeit tussen de dieren! Dit alles onder leiding van een echte striptekenaar.

Ken je het verhaal van het Wolfsmeisje? Jaren geleden werd er in de bossen rondom Zwolle een verwilderd meisje gevonden… Heel lang had ze alleen in het bos gewoond. Ze wist niet wat mensen aten en sprak een taal die niemand kon verstaan.

In deze workshop bedenk en teken je een eigen spannend verhaal over een mensenkind dat opgroeit tussen de dieren. Kies jij ook voor het wolvenkind of ga je liever voor een kind dat opgroeit tussen de koeien of de muizen? Hoe ziet jouw hoofdpersoon er precies uit en wat zou er gebeuren als we hem of haar loslaten in het Drostenhuis? Zou het museum er dan nog wel net zo netjes uitzien als nu?

Bij het bedenken en tekenen van je eigen verhaal krijg je in deze workshop hulp van illustrator Ruben Gringhuis. Hij geeft je korte oefeningen en tips. Voor je het weet heb je je eigen stripverhaal getekend met daarin jouw mensenkind in de hoofdrol!

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 3,50

Zeker zijn van een plekje? Meld je aan voor de workshop via info@anno.nl.
Er is plek voor 15 kinderen per workshopronde.

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle