muziek

THESE GO TO ELEVEN

  • 2 mrt 2023
  • 20:00
  • Zwolle

*CASHMYRA*
De mild intimiderende postpunk van Cashmyra geeft je een keiharde kaakslag om je vervolgens lieflijk op de wang te kussen, excuses voor het ongemak. Cashmyra schrijft over fouten …

CASHMYRA
De mild intimiderende postpunk van Cashmyra geeft je een keiharde kaakslag om je vervolgens lieflijk op de wang te kussen, excuses voor het ongemak. Cashmyra schrijft over fouten maken, alles dat kapot gaat en pogingen tot het vinden van geluk. Teksten die vervolgens open en direct in het gezicht van de luisteraar worden gespuwd. Met het debuutalbum ´Moreel Verwerpelijk´ stond het duo o.a. al op ESNS20 & ESNS21, speelde het meerdere malen in Vera en deed het mee aan Popronde. In 2023 volgt de EP 'Privé' waarmee het duo meer tot wasdom komt en een persoonlijkere kijk op het leven deelt.

ABDOMEN
Drie eigenzinnige Friezen die worden beschreven als punk, garage en grunge: noem het zoals je wilt. Genres zijn niet belangrijk, oordoppen wel. Liveshows zijn energiek, buitensporig, theatraal, chaotisch en ondefinieerbaar, maar vooral heel puur en hard. Abdomen bouwde veel live ervaring op door support te doen voor bands als Ex-Cult en Bad Breeding, deden mee met Popronde, speelden tijdens Eurosonic en deden shows in UK en Noorwegen. Het debuutalbum ‘Emetophobia’ werd uitgebracht door Geertruida in september 2018 en is opgenomen in Leeds door producer Matt Peel (Pulled Apart By Horses, Autobahn, Eagulls, Bad Breeding). In oktober 2019 verscheen de laatste EP getiteld ‘Rash’.

HEY TEAM
Een onwaarschijnlijke samenkomst van vier ervaren muzikanten, uit verschillende hoeken van de muziek-scene: van underground DIY bands die overal behalve op de maan getourd hebben, tot wat bekendere acts die op de radio te horen zijn geweest. Hey Team laat zien dat catchy deuntjes en vuig gitaarwerk nog altijd goed samen gaan.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle