muziek

TURN UP

  • 24 feb 2023
  • 20:30
  • Zwolle

TURN UP is hét leukste en grootste jongerenfeest van Zwolle! De DJ's draaien de leukste muziek voor jou om lekker een avond te dansen met je vrienden, denk aan Antoon, Frenna, Flemming, Snelle, …

TURN UP is hét leukste en grootste jongerenfeest van Zwolle! De DJ's draaien de leukste muziek voor jou om lekker een avond te dansen met je vrienden, denk aan Antoon, Frenna, Flemming, Snelle, Bankzitters, Maan, Joost, Ronnie Flex, Goldband.... alles komt voorbij! Het thema voor deze editie is.... A touch of white!

Zorg dat je deze datum met HOOFDLETTERS in je agenda zet, want dit wil je niet missen!

LOW REPLY
Vanuit het koude oosten komt DJ Low-Reply jullie harten veroveren. Met warme, verrassende en vernieuwende muziekkeuzes, skills en genoeg happy vibes zorgt hij voor the full package. Achter de decks voelt deze DJ zich thuis. En podiumvrees? Dat kent hij niet. Zijn eigen stijl, die hij door de jaren heen heeft ontwikkeld, is uniek te noemen. DJ Low-Reply heeft een frisse kijk op de muziek van toen én nu. Hij krijgt elk publiek aan het dansen én houdt ze aan het dansen! DJ Low-Reply creëert de juiste party vibe voor elk feest.

JILL LAUREN
Jill Lauren is een 19 jarige vrouwelijke dj en producer. Acht jaar geleden wist ze één ding zeker; “ik wil díe dj zijn die iedereen de tijd van zijn leven geeft!”. De energie die Jill op het podium heeft en deelt met haar publiek is enorm aanstekelijk, samen maken ze er een enorm feest van! Jill is ready om de zaal op z’n kop te zetten en jou dé avond te geven die je niet meer zal vergeten!

MC REZA
Een feestje zonder Reza is geen feestje want deze MC weet de sfeer goed neer te zetten! Naast het hosten, is Reza ook bezig met het maken van eigen muziek en de volgende editie van TURN UP is hij er voor jullie, samen met Low Reply en Jill Lauren, om er een feest van te maken!

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle