markt

De ZWOLSE CARNAVALSBEURS in wijkcentrum SIO in Zwolle op 14 januari 2023

  • 14 jan 2023
  • 14:00- 17:00
  • gratis
  • Zwolle

Na 2 jaar Corona is de Zwolse Carnavalsbeurs weer terug!
De Carnavalsbeurs 2023 gaat plaatsvinden op zaterdag 14 januari 2023 en vindt plaats in gebouw SIO in Ittersum / Zwolle Zuid.

De ZWOLSE CARNAVALSBEURS in wijkcentrum SIO in Zwolle op 14 januari 2023

Na 2 jaar Corona is de Zwolse Carnavalsbeurs weer terug!

De Carnavalsbeurs 2023 gaat plaatsvinden op zaterdag 14 januari 2023 en vindt plaats in gebouw SIO in Ittersum / Zwolle Zuid. Het is een leuke, gezellige beurs van, voor en door Carnavalsverenigingen, carnavalsgroepen, kapellen, particulieren, ondernemers, en hobbyisten.

Als je een of meerdere plaatsen wilt op de beurs, reserveer dan alvast een plek en stuur ons een berichtje via ons emailadres: carnavalsbeurszwolle@gmail.com Op zaterdag 14 januari 2023 wordt de jaarlijkse Zwolse Carnavalsbeurs georganiseerd. De Beurs van, voor en door carnavalsvierders. Net als de vorige editie wordt de beurs gehouden in wijkcentrum SIO aan de Thorbeckelaan 2 te Zwolle.

De beurs start om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur en ….. de entree is GRATIS

Zowel Carnavalsverenigingen, carnavalsgroepen, kapellen, particulieren, ondernemers als hobbyisten kunnen deelnemen. Het is dus een mooie gelegenheid om bijvoorbeeld je kast met al je oude Carnavalskleren en -spullen eens flink op te ruimen. Informatie over de beurs kun je vinden via: www.facebook.com/carnavalsbeurszwolle en voor vragen en opmerkingen kun je mailen naar: carnavalsbeurszwolle@gmail.com. Aanmelden als standhouder kan ook via het dit emailadres.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Gratis toegang!

Meer leuke evenementen

#Zwolle