Snuffelen tussen de nieuwste boeken terwijl je geniet van een gratis koffieconcert!

Koffieconcert Mpingo In de Broeren

  • 19 nov 2022
  • 10:00- 11:00
  • gratis
  • Zwolle

Snuffelen tussen de nieuwste boeken terwijl je geniet van een gratis koffieconcert! Dat kan op zaterdag 19 november bij Van der Velde In de Broeren in Zwolle. Dan verzorgt het Mpingo klarinetensemble uit Zwolle om 10.00 uur een optreden in de Brasserie In de Broeren, onder leiding van dirigent Martin van Zanten.

Mpingo heeft een brede orkestbezetting en daardoor een prachtige klankkleur. In het mooie oude kerkgebouw van boekwinkel Van der Velde In de Broeren (voorheen Waanders) brengt het klarinetorkest muziek ten gehore, variƫrend van barok tot rock en van pop tot polka.

Ook meespelen in een klarinetensemble? Er zijn twee Mpingo orkesten, in Zwolle en Kampen en bij beiden zijn nieuwe klarinettisten altijd welkom. In de klarinetensembles spelen verschillende klarinetten: van de bekende besklarinet tot de es-, (contra)alt- en (contra)basklarinet. Het instapniveau is het A-diploma of vergelijkbare speelervaring. Wil je op een ander instrument spelen dan de gangbare besklarinet? Mpingo beschikt voor de spelers over enkele huurinstrumenten. Mpingo Zwolle repeteert op woensdag van 10.00 tot 11.00 uur in De Bazuin aan de Jupiterstraat 8a in Zwolle; Mpingo Kampen op vrijdag van 09.30 tot 10.30 uur in Quintus aan de Vloeddijk 38 in Kampen. Meer informatie: www.quintuskampen.nl

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Gratis entree

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle