muziek

COMEDY NIGHT

  • 2 feb 2023
  • 20:30
  • Zwolle

Comedytunes comedynights want er valt nooit genoeg te lachen!

Comedytunes comedynights want er valt nooit genoeg te lachen!

Een avond genieten van een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

Op een Comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen en dat stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes Comedynights zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel.

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel. Koop tickets voor de comedytunes comedynight.

Vanavond zie je de volgende comedians in de line-up:

Zuva Martens 

Zuva Martens werd in 1991 geboren uit een Zimbabwaanse moeder en een Nederlandse vader. Hij zou tot zijn tiende in Zimbabwe wonen voordat hij en het gezin in 2001 naar Nederland verhuisden. Na drie jaar in Nijmegen te hebben gewoond, verhuisden ze naar Zuid-Afrika waar ze zes jaar zouden wonen. Ondanks zijn relatief korte tijd in Nederland, was zijn eerste kennis making met comedy in de vorm van Nederlandstalig cabaret. Hans Teeuwen en Theo Maassen waren de eerste indrukken waarmee hij zich zou ontwikkelen tot professioneel comedian. Momenteel speelt Zuva op menig comedyplek in Nederland.

 

Emiel van der Logt

Emiel is een comedian die je lang zal bij blijven, met de broekzakken vol met grappen weet hij op elk podium de mensen mee te krijgen. Emiel was finalist van het Cameretten festival en heeft daarna een aantal succesvolle shows gemaakt. Emiel heeft gestaan op Zwarte Cross, Lowlands en Parkpop.

 

Dave Felida

Dave Felida is een zeldzaam beest. Een bonkige mutant, tegelijk uit de prehistorie en de toekomst. Zijn persoonlijkheid is een combinatie van onschuld en perversiteit. Dit maakt hem een uniek persoonlijkheid op het podium. De wereld van Dave is een wereld waar een comedy-minded publiek nooit genoeg van zal krijgen.

 

Bas Birker

Bas is vaak een van de vaste headliners op de Comedytunes Comedynight. Deze geboren Brabander wonend in Antwerpen windt elke zaal om zijn vinger. Bas heeft overal gespeeld van de kermis in Boxtel tot aan Lowlands, Rockwerchter en het Sportpaleis van Antwerpen. Het maakt ook niet uit, overal waar Bas komt gaat de zaal plat.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle