Een theatrale storytelling route langs kelders, eenzame eilandjes en smalle stegen.

Midwinter Spooktocht

  • 17 - 18 dec 2022
  • 15:00- 23:45
  • € 8,50 - € 14,00
  • Zwolle

Verhalenvertellers nemen je mee in een mix van storytelling, theatrale scènes en videoprojectie. Voor en na het lopen van de tocht kun je terecht op het sfeervolle veld naast de stadsmuur, bij Productiehuis De Verhalenboot. Met een muziekje, glühwein of chocolademelk kun je hier heerlijk opwarmen en napraten in de donkere dagen voor kerst.

De kortste dagen van het jaar komen er weer aan… Volkeren in de hele wereld staan met verhalen, vuur en lekker eten stil bij de Midwinterperiode, waarin de zon even is bevroren aan de hemel. Deze kortste dagen vormen de perfecte tijd om te genieten van spannende verhalen op geheimzinnige plekken in de historische binnenstad van Zwolle; midwinterverhalen van ver en heel dichtbij: uit Zwolle zelf!

De Midwinter Spooktocht is een theatrale storytelling route langs kelders, eenzame eilandjes en smalle stegen. Verhalenvertellers nemen je mee in een mix van storytelling, theatrale scènes en videoprojectie. De Midwinter Spooktocht wordt gespeeld door professionele acteurs en gewone Zwollenaren en staat onder leiding van een jonge maker uit Zwolle en de artistieke directie van de spooktocht. Voor en na het lopen van de tocht kun je terecht op het sfeervolle veld naast de stadsmuur, bij Productiehuis De Verhalenboot. Met een muziekje, glühwein of chocolademelk kun je hier heerlijk opwarmen en napraten in de donkere dagen voor kerst.

Georganiseerd door Festivalplatform Zwolle Unlimited.

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 8,50
Entreeprijs Volwassenen
€ 14,00

Er zijn twee verschillende routes, een kinderroute en een route voor volwassenen.

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle