Opening creatieve seizoen met boekfeestje, workshops en meer

Happy Days 24 september

  • 24 sep 2022
  • 10:00- 17:00
  • Zwolle

24 september zijn er meerdere workshops in de winkel, leuke aanbiedingen, kans op toffe prijzen en natuurlijk een hapje en een drankje.

Tijdens de Happy Days in Zwolle zijn er verschillende leuke dingen te beleven in de winkel. Nienke, een bekend gezicht in de winkel, en bekend van Mooi van Draad geeft 24 september ’s ochtends de workshop een bloemenkrans borduren. Een andere zwolse creatieve ontwerpster, Maartje (beter bekend als IKNT) geeft ’s middags de workshop sokken breien en speelt hier naadloos in op de handwerktrend voor het najaar. Aanmelden voor beide workshops kan uiteraard via de www.happycrafts.nl/workhops of in de winkel.

Wolproeverij en acties De hele dag doorlopend is er daarnaast een “wolproeverij”, waarbij je verschillende wolletjes kunt “proeven” en direct met verschillende naalden kunt testen, onder het genot van een hapje en een drankje. Zo weet je meteen hoe een bepaald garen werkt en wat het resultaat is. Op de dag zelf zijn er daarnaast mooie acties en maak je bij je aankoop kans op mooie prijzen

Wanneer

-

Prijzen

Voor de workshop prijzen verwijzen we je graag naar https://happycrafts.nl/inspiratie/workshops

Meer leuke evenementen

#Zwolle