workshop

FOTOLAB FOTO GAAF VOOR KIDS6+, OUDERS, VERZORGERS, OPA'S EN OMA'S

  • 25 sep 2022
  • 14:00- 17:00
  • € 7,50 - € 12,50
  • Zwolle

In FOTOLAB FOTO GAAF gaan kids6+, ouders, verzorgers, opa's en oma's aan de slag met een camera onder professionele begeleiding van fotografen Margreet Vloon, Corine Aalvanger, Gerlinde Schrijver, Annemarie Zijl. Aan de slag met eigen camera binnen en buiten het gebouw. Het zien - kijken - fotograferen staat centraal rond een thema. Na afloop krijgt iedere deelnemer een eigen foto mee naar huis.

FOTOLAB FOTO GAAF is een inspirerend atelier waarbij je verrassende foto's leert maken in dit oude cultuurhistorische pand van Harculo. Er is veel te ontdekken met de eigen camera of met een geleende digitale camera van de fotografen. Samen met de ouders, verzorgers, opa's en oma's wordt gefotografeerd binnen en buiten het gebouw, waarbij je ook nog de Expositie Zilveren Camera en Expositie Verhalen van Harculo kunt bekijken. Iedereen mag een foto meenemen en ook op de website van De Stad Verbeeldt wordt een online platform ingericht

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 7,50
Entreeprijs Volwassenen
€ 12,50

Neem zelf een eigen camera mee of telefoon om te fotograferen. Mocht die niet hebben, dan kun je een digitale camera lenen van de professionele fotografen.

Meer leuke evenementen

#Zwolle