Scholten Fietsgoed en Ristorante La Stalla slaan de handen weer ineen en organiseren de 5e editie van Giro Azzuro.

Giro Azzuro - Culinaire toertocht

  • 4 sep 2022
  • Zwolle

Fiets op zondag 4 september mee door één van de mooiste omgevingen in Nederland. Laat je verwennen met een heerlijke Italiaanse lunch, hapjes en drankjes. De culinaire toertocht wordt afgesloten met een heerlijk Italiaans familie buffet bij La Stalla waar de hele familie mag aansluiten.

De mooiste toertocht van Nederland start in het centrum van Zwolle. Na een tiental kilometers is het tijd voor de eerste koffiestop met een lekkere Italiaanse lekkernij. De volgende geplande stop is voor een heerlijke Italiaanse lunch. Hierna volgen de laatste kilometers. De culinaire toertocht wordt afgesloten met een buffet bij La Stalla in Zwolle, Kamperstraat 7. Dit wordt extra bijzonder, want La Stalla bestaat 50 jaar!

De gehele familie mag aansluiten bij het heerlijke Italiaanse buffet. Tijdens dit buffet is er divers entertainment; Italiaanse live muziek en een veiling. De opbrengst van de veiling gaat volledig naar stichting ‘Autisme in beweging’. Deze stichting organiseert sportactiviteiten voor jongeren met autisme. De sportactiviteiten geven de jongeren een enorme boost aan hun zelfvertrouwen. Behalve de opbrengst van de veiling gaat er ook €10,- van het inschrijfgeld van elke deelnemer naar stichting ‘Autisme in beweging’.

Dit jaar is er keuze uit drie verschillende afstanden: Giro Rustico 40 km (toerfietsen/e-bikes), Giro Recreativo 80 km, Giro Fanatico 120 km. Zo is er voor iedereen een passende toertocht voor optimaal fietsplezier! Kijk voor vertrektijden en meer informatie op www.fietsgoed.nl.

Ben jij er dit jaar ook bij? Schrijf je hier in

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle