Hannes Minnaar, Het Nederlands Bach Consort en Sarah Kapustin & Roeland Jagers

Zwolle Baroque | Barokwandeling

  • 1 okt 2022
  • 12:30- 15:00
  • € 25,00
  • Zwolle

Op zaterdag 1 oktober wandelen we een route langs drie bijzondere locaties waar u fantastische musici zult horen. De wandeling start in Academiehuis Grote Kerk Zwolle.

Vervolgens voert de wandeling de bezoeker naar bijzondere plekken in de binnenstad. De musici die u zult horen zijn Hannes Minnaar, Het Nederlands Bach Consort en Sarah Kapustin en Roeland Jagers van het Rubensconsort.

De Barokwandeling is onderdeel van het bruisende muziekweekend 'Zwolle Baroque'. Met de aanwezigheid van de beste nationale én Zwolse musici op diverse podia in de stad vestigen zij ook de aandacht op het magistrale, wereldberoemde barokorgel: het Schnitgerorgel in Academiehuis Grote Kerk, waarvan de grote restauratie is begonnen. Benieuwd naar meer aanbod van dit weekend? Kijk dan op www.zwollebaroque.nl. Alle grote concerten met korting meebeleven? Kies dan voor het Baroque Partout.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 25,00

Of bestel een combinatieticket voor € 75,00 met een mooie korting voor 4 prachtige concerten tijdens het weekend Zwolle Baroque incl. speciaal ontvangst. Het Baroque Partout is geldig voor het Benefietconcert, Barokwandeling, Bach Orkestraal en Koffie Baroque. Kijk op www.zwollebaroque.nl voor meer informatie.

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle