26-27-28 augustus 2022

Zwolle Pride festival 2022

  • 26 - 28 aug 2022
  • gratis
  • Zwolle

Zwolle Pride festival waar een scala aan kleine, en grote evenementen georganiseerd zullen worden op het gebied van kunst, cultuur, religie, educatie, voorlichting, dans, theater en uiteraard uitgaan. Met op zaterdag de Pride Walk!

Iedereen heeft het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wilt. Zwolle Pride festival wil blijvend aandacht vragen voor mensenrechten in het algemeen en de acceptatie en emancipatie van LHBTI'ers in het bijzonder, waar ook ter wereld. Zwolle Pride festival moet een groots feest worden en tegelijkertijd een indrukwekkend pleidooi!

In lijn der verwachtingen komen duizenden bezoekers naar Zwolle om het 3 dagen durende evenement bij te wonen. Een evenement waar een scala aan kleine, en grote evenementen georganiseerd zullen worden op het gebied van kunst, cultuur, sport, religie, educatie, voorlichting, dans, theater en uiteraard uitgaan.

Het hoogtepunt zal zijn, de Pride walk dwars door de historische binnenstad van Zwolle heen, waar amusement en inhoud samenkomen tot een bruisend en kleurrijk spektakel.

Wij als organisatie hopen jullie allemaal in grote getale te mogen ontvangen in onze prachtige stad Zwolle. Zwolle een tolerantie stad, een mooie stad en een stad die iedereen omarmt!

Wanneer

-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Zwolle Pride festival is vrij en gratis toegankelijk!

Meer leuke evenementen

#Zwolle