muziek

Bruismaandag Hedon

  • 29 aug 2022
  • 22:00
  • Zwolle

FOKKE SIMONS / LOW-REPLY / LA$$A 

FOKKE SIMONS / LOW-REPLY / LA$$A 

LA$$A brak begin 2019 door met de club hit ‘Hans Betaalt De Schade’ waarmee hij een gouden plaat behaalde. Samen met Rolf Sanchez maakte hij de Top 40 nummer 1 hit “Mas Mas Mas” waar Nederland in 2020 niet meer omheen kon. Daarnaast werkte hij ook met artiesten als Tabitha &Jayh waar hij ruim 9 gouden platen voor ontving. In oktober 2020 dropte hij zijn debuut album “KA$$A” wat inmiddels bijna 40 miljoen keer gestreamd is.

FOKKE SIMONS

Fokke Simons is een hiphop groep die sinds 2019 samen muziek maakt. Met hun eerste single ‘Fancy’ bereikte ze het grote publiek en al snel volgde het eerste album ‘Fokke’. En wat denk je van nummers als 'Oh My' en 'Leeg je Hypo'? De opkomende hiphop formatie bleef niet onopgemerkt en werd het voorprogramma van de uitverkochte tour van Maan. Met hun aanstekende humor en unieke videoclips breekt Fokke Simons steeds verder door in Nederland. Inmiddels is het nieuwe album 'Helemaal verdwaald' uit.

LOW REPLY 

Waarom Low-reply al jarenlang dé redisdent van Hedon is? Zijn warme muziekkeuze, skills en positieve looks zorgen voor the full package. Achter de decks is waar hij zich thuis voelt en podiumvrees kent hij niet. Dj low-reply heeft een frisse kijk op de muziek van toen en nu. En daarom kan hij iedereen aan het dansen krijgen en houden. Het creëren van een positieve party vibe is zijn prioriteit!

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle