muziek

BRUISCONCERT

  • 30 aug 2022
  • 19:30
  • Zwolle

*WIES 19:30*

WIES 19:30

Zeg je Nederpop zeg je Wies. Gooi Spinvis en The Black Keys in een blender en voilà je hebt Wies. Landelijk maakt deze driekoppige band uit Amsterdam al enige tijd furore met hun eigentijdse mix. Zo werd hun debuutalbum genomineerd voor een Edison in de categorie Alternative en waren ze de officiële supportact van de Ziggo Dome-shows van BLØF.  

BLANKS  21:00

Niemand brengt meer good vibes dan  ‘overexcited music boy’ himself, Blanks. Met zijn debuutalbum Nothing Lasts Forever And That’s OK gooit hij internationaal hoge ogen en live ga je als toeschouwer automatisch mee in zijn niet te temmen positieve energie. Met zijn aanstekelijke popsongs en maar liefst 1,3 miljoen YouTube abonnees  is Blanks met recht één van Nederlands grootste muzikale exportproducten. In dit najaar doet de goedlachse Groninger mee aan het televisieprogramma Beste Zangers.  Een titel die Blanks op zijn buik geschreven is.

FLEMMING 22:30

FLEMMING (Flemming Freddie Viguurs) brengt frisse, catchy Nederlandstalige pop met een creatieve productie en gevatte teksten. Met debuutsingle ‘Amsterdam’ zet FLEMMING meteen een authentieke sound neer, wat al snel leidt tot een succes op zowel radio als Spotify. Tot zijn grote verassing is ‘Amsterdam’ binnen drie maanden al goud. Opvolger ‘Zij Wil Mij’ is onmiskenbaar catchy en vrolijk.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle