muziek

HEDON ACADEMY

  • 28 nov 2022
  • 19:00
  • Zwolle

Vraag jij je wel eens af welke mensen werken bij een poppodium of theater? Wil je weten wat voor mogelijkheden er zijn voor jou en hoe je op een professionele manier met een podium communiceert? …

Vraag jij je wel eens af welke mensen werken bij een poppodium of theater? Wil je weten wat voor mogelijkheden er zijn voor jou en hoe je op een professionele manier met een podium communiceert? Dan is dit je kans. Vanavond maak je kennis met de gezichten achter Hedon en Zwolse Theaters en maak je kennis met hun talentontwikkelingsprogramma’s. Daarnaast is er ook ruimte voor praktische vragen over je rider, priklijst of hoe je een programmeur mailt.

HEDON ACADEMY: SAMENWERKING DELTION COLLEGE, HEDON TALENT SUPPORT EN ARTEZ

Heb je muzikaal talent? Dan verdien je een podium om je talent verder te ontwikkelen. Om jou daarbij te helpen, werken het Deltion College (opleiding Muzikant), Hedon Talent Support en ArtEZ (opleidingen Klassieke Muziek, Docent Muziek en Jazz & Pop) nauw samen in Zwolle. In die samenwerking kijken wij verder dan de ontwikkeling van alleen je muzikale en artistieke talent. Als student leer je ook organiseren en marktgericht denken. Je krijgt technische tips, en ontdekt hoe de programmering van een muziekpodium werkt. Allemaal zaken die belangrijk zijn als je professioneel muzikant wordt. Je leert daarbij samenwerken met andere disciplines, zodat je als muzikant zo veelzijdig en praktijkgericht mogelijk bent. En natuurlijk krijg je volop podiumtijd om te oefenen en repeteren.

Zo gebruiken we elkaars kracht op het podium, achter het podium, in de oefenruimte of naast het podium zodat jouw muzikale talent ook je werk kan worden.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle