Hoe ga je met klimaat om in je eigen huis?

Huiskamerdialoog van NEMO Kennislink

  • 22 jun 2022
  • 20:00- 22:00
  • gratis
  • Zwolle

Het klimaat heeft een grote invloed op onze planeet. Dat merken we overal, ook thuis. Daarom organiseert NEMO Kennislink op woensdag 22 juni een Huiskamerdialoog in Zwolle. Tijdens deze avond nodigen we je uit om te praten over je persoonlijke ervaringen met klimaatverandering in en rondom je eigen huis.

Het klimaat heeft een grote invloed op onze planeet. Over de hele wereld buigen politici en actiegroepen zich over de gevolgen van klimaatveranderingen en mogelijke oplossingen. In al dit tumult is jouw huis een rustpunt, hier kan je echt tot jezelf komen. Maar denk je weleens na over wat er thuis zal veranderen? Gebruik je over een paar jaar alleen nog maar groene energie? Liggen er nog avocado’s in je fruitmand?

NEMO Kennislink nodigt jou uit om je stem te laten horen. Op woensdag 22 juni ben je vanaf 19:45 welkom in wijkcentrum De Enk in Zwolle. We gaan met elkaar in gesprek over persoonlijke ervaringen, en we proberen erachter te komen hoe jij met het klimaat omgaat. Aan het einde van de avond reflecteren we hierop met een klimaatpsycholoog. Deelname is gratis. Als dank voor je deelname ontvang je een gratis kaartje voor de tentoonstelling Energy Junkies in De Studio van NEMO Science Museum.

Wil je meepraten? Meld je dan snel aan via https://www.nemokennislink.nl/festivals/huiskamerdialoog/!

Wanneer

-

Prijzen

Deelnameprijs
gratis

Deelname is gratis, aanmelden verplicht.

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle