actief

4 Engelse Mijlen Zwolle

  • 11 jun 2022
  • 19:00

Ben jij een (beginnend) hardloper en wel in voor een uitdaging? Doe mee aan het gezellige loop spektakel 4 Engelse Mijlen Zwolle! Omcirkel zaterdag 11 juni op je hardloopkalender, want hier wil jij ook aan meedoen!

4 Engelse Mijlen Zwolle is een en al gezelligheid

De 4 Engelse Mijlen is een van de populaire sportevenementen in Zwolle en het leuke aan dit evenement is de gezelligheid. Rond het parcours juichen toeschouwers je toe, je wordt overladen met entertainment en tot slot feestend ontvangen bij de finish. Wavin 4 Engelse Mijlen maakt onderdeel uit van de Halve Marathon Zwolle en heeft een overeenkomend, maar korter parcours. Het parcours is 6,4 kilometer lang en start op de Koggelaan. Via de Van Karnebeekstraattunnel gaat het parcours vervolgens naar de binnenstad, waar nog één ronde wordt gelopen. Eenmaal bij de finish op de Grote Markt aangekomen, ontvang je een medaille als kroon op je prestatie!

4 Engelse Mijlen Zwolle hanteert twee startvakken: om 19:00 uur valt het startschot voor wedstrijdlopers en business runners en een kwartiertje later mogen de recreanten en scholieren vertrekken.

Doe mee met 4 Engelse Mijlen

Sporten is niet alleen gezond, maar verbindt ook! Dat bijzondere gevoel staat centraal bij sportevenementen, zoals de 4 Engelse Mijlen. Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen of ben je toe aan een uitdaging? Geef je op voor dit hardloopevenement via de website van Halve Marathon Zwolle.

En ook als je geen fan van hardlopen bent, is het bezoeken van dit hardloopevenement een echte aanrader. Moedig alle deelnemers aan en ervaar de gezellige sfeer!

Wanneer

Meer leuke evenementen

#Zwolle