Dansen, ontmoeten, proeven en genieten! Prikkel ál je zintuigen tijdens wijnfair Het Land van OAK.

Het Land van OAK

  • 26 - 28 aug 2022
  • € 22,50
  • Zwolle

Het Land van OAK vindt dit jaar plaats in het prachtige stadspark Eekhout. Proef verschillende wijnen op het Wijnplein en shop till you drop op de Minimarkt. Proost in de Biertuin met je vrienden en proef de smakelijkste streetfood gerechtjes van de vele foodtrucks. En wil je meer weten over wijn? Sluit dan aan bij een van de vele proeverijen. Als wine- en foodlover haal jij je hart hier op!

SUMMER SESSIONS

Met deze Summer Sessions-editie brengen we jou in zomerse sferen. Comfortabele loungeplekken. Eten om je vingers bij af te likken. Een ruim aanbod wijnen. Een leuke minimarkt en wat dacht je van de Buiten Bios? Ook zijn er proeverijen waarbij je van alles leert en proeft over wijnen en eten. En hou je meer van bier? Dan zit je goed in de Biertuin. Klinkt als een ideale dag uit nietwaar?

WINE & FOOD

Ben jij een levensgenieters pur sang? Dan kan jij je geluk niet op! Lokale specialisten verwennen jou op het gebied van wijn en lekker eten. Een burger uit de hand met die dikke Chardonnay van de buren, het gaat zoals jij wil. De meeste foodtrucks serveren streetfood, in de breedste zin van het woord. Van een lekker stuk vlees van de bbq tot de pittigste Thaise gerechtjes van chef Yupin. Je smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd!

MUSIC

Livemuziek en elektronische platen zetten de juiste toon op het Muziekplein. Plof neer op een van de loungeplekken or if you feel like it; dans mee! Het mag allemaal!

Zien we jou in Het Land van OAK?

Wanneer

-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 22,50

Prijs is exclusief servicekosten

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle