Maak community art met jongeren, kunstenaars en andere wijkbewoners!

Slotavond Cultuur in de Wijk

Tijdens Cultuur in de Wijk maken jongeren, kunstenaars en andere wijkbewoners samen een kunstwerk aan de hand van een thema dat zij belangrijk vinden of dat hen bezighoudt. Dat gebeurt in een gezellige, festival-achtige sfeer met genoeg lekkers om te eten en drinken!

Doe je mee? Cultuur in de Wijk vindt (nog) plaats op vrijdag 3, 10, 17 en donderdag 23 juni 2022. Deelname is gratis.

+ 4 foto's

Cultuur in de Wijk is een community-art-project dat bedoeld is om jongeren in Zwolse wijken een stem te geven én uit te dagen om op een creatieve, artistieke manier te uiten wat hen bezighoudt. Bedoeling is om samen met kunstenaars in zes weken tijd toe te werken naar een kunstwerk of -uiting rond een thema dat de deelnemers belangrijk vinden. Dit kunstwerk komt tot stand tijdens de slotavond.

Na succesvolle edities in onder meer Pierik, Aa-landen en Westenholte strijkt Cultuur in de Wijk in 2022 neer in Stadshagen (voorjaar) en Zwolle-Zuid (na de zomervakantie). Op donderdag 23 juni 2022 vindt de slotavond plaats van Cultuur in de Wijk in Stadshagen (let op: eerder is 24 juni gecommuniceerd, maar de slotavond is verplaatst).

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig. Kom gerust meedoen!