festival

Zwolle Design Festival

  • 03 - 5 jun 2022
  • Zwolle

Achter elk stuk design, vintage en retro schuilt een verhaal en heeft zijn “emotionele” waarde. Deze verhalen krijgen op het Zwolle Design Festival de ruimte om verteld te worden en dit mogen jullie ervaren.

Wij nemen jullie mee in “onze” design-wereld en vertellen hoe wij deze wereld vormgeven. Doormiddel van hergebruik, behoud en renovatie verlengen wij dit verhaal en kunnen wij allemaal nog langer genieten van onze geschiedenis want verhalen zijn voeding voor de ziel.

Ruud heeft al eerder een Walhalla voor Vintage liefhebbers gecreëerd. Vanuit REFOUND maakt hij iedereen bewust van hergebruik. Er is al zoveel geproduceerd en iets nieuw aankopen echt niet altijd nodig. Met dit festival richt Ruud met zijn team nog meer op deze bewustwording en sturen wij aan op duurzaamheid en op circulaire-economie. Iedereen vertelt graag zijn verhaal zodat jij hier ook steeds bewuster van kan worden. Van hergebruik tot upcycling en hoe om te gaan met het behoudt van uw design, vintage en retro artikelen. Kom ook langs op 3, 4 en 5 juni en zoek jouw schatten op, van Gispen, Gepo en Philips. Waan je door het festival landschap en laat je inspireren door de ondernemers die met al hun passie jou willen bereiken.

Hierom, en omdat het gezellig is, organiseren wij: Zwolle Design Festival

Verscholen onder de bomen van het Ter Pelkwijkpark in Zwolle zal 3, 4 & 5 juni het eerste Zwolle Design Festival ontwaken. Je mag op dit festival op je "blote voeten" en eigen ritme het hele terrein ontdekken. Het festival terrein van het Zwolle Design Festival staat vol met duurzame ondernemers.

“Evan van Retro Cool and Stuff, Leon van Leon's Vintage And More, Jeroen van Used Design Holland, Hans & Suzanne van Tierelantijntjes, Thijmen en Teuntje van BySoil, Astrid van Koomans van den Dries, meubelstoffeerder, Stichting Focus, zij beiden dagbesteding aan aan mensen met psychiatrisch kwetsbaarheid, Snuisterijen van Hartog met dé experience voor antiek, mid-century en vintage design.

En initiatiefnemer van het Zwolle Design Festival en eigenaar van Refound: Ruud van Gijssel met design, design en beleving.”

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle