Winkelen

Uitgebreide boekenmarkt

Van 26 mei tot en met 4 juni staat het Academiehuis in het teken van een uitgebreide boekenmarkt. Tijdens de openingsuren van het gebouw is er altijd al de bekende boekenmarkt: nu zal de keuze meer dan verdubbeld zijn. Het is volop snuffelen in een groot aanbod aan boeken tegen zeer lage prijzen. Alle boeken zijn gesorteerd en verkeren in goede staat.

+ 3 foto's

De normale collectie is tegenwoordig ondergebracht in fraai, speciaal voor de boekenmarkt ontworpen meubilair: boekenkasten met aan de keerzijde in de meeste gevallen een zitbank waardoor met de bijbehorende tafels studiehoeken gecreëerd kunnen worden.

Het aanbod bestaat uit: literatuur, thrillers, kinderboeken, topografie, Zwolle, kunst(geschiedenis), geschiedenis, (streek)romans, godsdienst, esoterie, verhalen, sprookjes, Engels, Fries, Duits, SF/fantasy, culinair, poëzie, creativiteit, humor, flora en fauna, strips en alles wat niet onder de bovengenoemde categorieën valt: varia genoemd. Daarnaast dvd's en cd's.

De boekenmarkt XL

De normale collectie wordt uitgebreid met ca. 120 strekkende meter, vooral literatuur, thrillers, kinderboeken, (streek)romans, godsdienst, culinair, verhalen en dvd's. Deze uitbreiding wordt gerubriceerd aangeboden in bananendozen op tafels, wat uitnodigt tot ouderwets snuffelen.

Tijdens de boekenmarkt XL is het speciale aanbod: drie halen, twee betalen (het goedkoopste item gratis).

Boeken waarvan wij vinden dat ze bijzondere aandacht verdienen, worden, het jaar door, op tafels geëxposeerd. Bij deze 'tafelboeken' gaat het vaak om fraaie platen- of kunstboeken of om actuele boeken.

Alle boeken, cd's en dvd's op de boekenmarkt zijn gedoneerd door mensen uit Zwolle en soms wijde omstreken die het Academiehuis Grote Kerk een goed hart toedragen. Deze boeken kunnen worden ingeleverd tijdens de openingsuren (zie website) in ons depot Korte Kamperstraat 17 of tijdens de gewone openingsuren in de kerk. Indien het echt niet mogelijk is de boeken zelf te brengen, kunnen ze worden opgehaald.

De boeken worden in ons depot door de boekenmannen streng geselecteerd op verkoopbaarheid, gerubriceerd, geprijsd en verpakt in gestickerde bananendozen en, naar behoefte, wekelijks per bolderwagen naar het Academiehuis overgebracht.

Wat ooit begonnen is met een uitstalling van wat oude boeken op kerkbanken heeft zich via het bananendozentijdperk op speciale toontafels ontwikkeld tot een professioneel aanbod van een streng geselecteerd boekenbestand in chic ogend meubilair. Wat gebleven is, is de goede staat waarin de boeken verkeren en de zeer redelijke prijzen waarvoor ze te koop zijn.

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
gratis