Actief

Audiotour Onna ontdekt Zwolle | speciaal voor kinderen

Hoi, ik ben Onna. Ik woon in het Drostenhuis aan de Melkmarkt in Zwolle. Hier komt ANNO, een museum in de maak over jouw stad, Zwolle. Mijn huis wordt nu verbouwd, maar straks vind je er een heleboel mooie verhalen over Zwolle. Voordat het zover is, heb ik Anne-Minke (die bij het museum werkt) gevraagd alvast wat verhalen te vertellen...

+ 1 foto's

Ontdek Zwolle met de gratis audiotour voor kinderen

”Hoi, ik ben Onna. Ik woon in het Drostenhuis aan de Melkmarkt in Zwolle. Ik heb Anne-Minke (die bij het museum werkt) gevraagd om jou wat verhalen te vertellen over de stad waar ik woon: Zwolle. Anne-Minke neemt je mee door de binnenstad en vertelt je meer over de plekjes in het centrum, zodat jij samen met een volwassene jouw stad kunt ontdekken. In Zwolle zijn veel mooie plekjes, ook bij jou in de buurt. Je ontdekt ze als je naar buiten gaat. Wandel je mee?”

Ga jij met Anne-Minke mee op ontdekkingstocht door de binnenstad van Zwolle? Haal dan jouw Onna-wandelkaart gratis op bij museum ANNO, Melkmarkt 41 of het Zwolse Balletjeshuis , Grote Kerkplein 13 in Zwolle.

Deze wandelroute is 850 meter lang en duurt ongeveer 1,5 uur met het beluisteren van de audiofragmenten en het uitvoeren van de opdrachtjes. Het eerste deel van de audiofragmenten richt zich op de allerkleinste luisteraars (onze indicatie is groep 1 tot en met 3), maar wil je daarna nog meer weten over deze locatie? Blijf dan vooral nog even luisteren naar het hele verhaal dat ook leuk is voor de wat oudere kinderen (groep 4 tot en met 8) en eigenlijk iedereen die meewandelt (van 0 tot en met 99+ jaar).

Tip: je kunt de route ook combineren met het beklimmen van de Peperbus. Deze locatie maakt onderdeel uit van de route.

Wanneer

-