Cultuur evenement met gratis openluchtconcert aan het water

Symphonica Stadshagen

  • 25 - 26 jun 2022
  • 13:00- 00:00
  • gratis
  • Zwolle

Elke Zwollenaar kan genieten van dit cultuurfestival en gratis openluchtconcert aan het water van het Twistvlietpark. In de middag bestaat het evenement uit een cultuurmarkt en het avondprogramma is een combinatie van Night of the Proms en een grachtenconcert.

Op 25 juni vindt in de Zwolse wijk Stadshagen de eerste editie van het nieuwe muziekevenement Symphonica Stadshagen plaats. Elke Zwollenaar kan genieten van dit cultuurfestival en gratis openluchtconcert aan het water van het Twistvlietpark. In de middag bestaat het evenement uit een cultuurmarkt en het avondprogramma is een combinatie van Night of the Proms en een grachtenconcert. Een avond waar klassieke muziek en pop samenkomen en buren elkaar na maandenlang binnen zitten weer kunnen ontmoeten. Het evenement is een initiatief van Tresore Producties en wordt georganiseerd voor én door wijkbewoners.

Klassiek meets Pop! Het openluchtconcert is een afwisseling tussen professionele en amateurartiesten uit de wijk of regio Zwolle. Zij worden begeleid door Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel. Op dit moment worden de laatste puntjes op de i van de programmering nog gezet. Binnenkort volgt meer informatie hierover. Het concert vindt plaats aan het water van het Twistvlietpark in Stadshagen. Bezoekers kunnen dan op de kade, in het park voor het podium van de muziek genieten. Het wordt een sfeervolle avond, voorzien van allerlei mogelijkheden om te genieten met een hapje en drankje. Een plek om te ontspannen en om elkaar na lang wachten weer te ontmoeten.

Kijk voor meer informatie op www.symphonicastadshagen.nl of volg Symphonica Stadshagen op Facebook en Instagram.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Toegang is gratis

Meer leuke evenementen

#Zwolle