Chefs(R)evolution Zwolle

  • 04 - 5 sep 2022
  • 12:00- 20:00
  • Zwolle

Het Symposium CHEFS®EVOLUTION spoort culinaire trendsetters op en brengt ze naar het podium van Theater De Spiegel in Zwolle.

Gastronomie heeft chefs nodig die experimenteren en onderzoek doen naar de creatieve kant van de gastronomische sector. Deze avant-garde geeft een impuls aan de wereld van de culinaire kunst en leidt deze naar de toekomst. Het Symposium CHEFS®EVOLUTION spoort culinaire trendsetters op en brengt ze naar het podium van Theater De Spiegel in Zwolle. Het evenement is daarmee een van de meest prestigieuze internationale informatie- en netwerkplatforms voor ambitieuze gastronomie.

Het programma wordt afgerond met de presentatie van innovatieve producten van zorgvuldig geselecteerde partners, door Jonnies & Thérèses. De BOERenmarkt XL is het andere grote onderdeel van CHEFS®EVOLUTION waar workshops, prijsvragen en proeverijen plaatsvinden. CHEFS®EVOLUTION is dan ook een evenement voor insiders uit de industrie maar ook voor iedereen die gewoon weg geïnteresseerd is in lekker eten.

Wanneer

-
-

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle