muziek

WOLF & MOON

  • 8 mei 2022
  • 20:00
  • Zwolle

Wolf & Moon herenigden zich met de voor een Grammy genomineerde en bekroonde producer John Andersson om hun tweede album "Follow The Signs" te maken, en de chemie tussen de drie is te horen en …

Wolf & Moon herenigden zich met de voor een Grammy genomineerde en bekroonde producer John Andersson om hun tweede album "Follow The Signs" te maken, en de chemie tussen de drie is te horen en te voelen op deze langspeler.

De band is een dromerige samensmelting van melancholische en folky gitaarlagen, geaccentueerd door een effectieve selectie van synths. Stefany en Dennis laten een ongelooflijk scala aan stemmingen horen, van droevig tot hoopvol, van erie tot opbeurend. Het zijn songs waarvan je je kunt voorstellen dat je ze beluistert in een bar in Nashville, terwijl je over Highway One door Californië rijdt in een Caddy cabriolet, terwijl je op de veranda van je caravan zit in de woestijn van Nevada of van een waterval afspringt in het Amazonewoud. 

Het beste maken van elke situatie, jezelf niet beperken door traditie en andermans ideeën voor je leven, avontuurlijk zijn - dat zijn centrale lyrische thema's. Hun oor voor harmonieën blijft een forte, en ze zijn nog nooit zo bedreven geweest in het gebruik van hun stemmen om emoties over te brengen: breekbaar maar niet wankel, kwetsbaar maar niet zwak, krachtig maar nooit kamp.

Al het bovenstaande creëert een perfecte storm die "Follow The Signs" zo'n waardige opvolger maakt van "Before it gets Dark". Wolf & Moon zijn volwassen geworden, en ze zijn niet bang om het te laten zien - zowel sonisch als tekstueel.  Hun hele wezen schreeuwt avontuur, potentie, vrijheid, en zo ook hun muziek. Het is een filosofie, een benadering van het leven, hoe je het ook wilt noemen, die het best samengevat wordt op "The Road": "Hoe zou je echt weten wat je hebt, als je nooit loslaat?"

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle