Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Let op: In verband met het Corona-virus (COVID-19) en de daarbij behorende maatregelen heeft dit gevolgen voor jouw bezoek aan Zwolle & Overijssel. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement of de locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De stadswandelingen gefaciliteerd door het Zwols Balletjeshuis zijn momenteel te boeken!

STICKS - ONRUST

Aanvang
Locatie
Museum de Fundatie, Zwolle

Nieuwe muziek van Sticks exclusief 4 maanden te ervaren in Museum de Fundatie.

Masterclass “Pakkend Pitchen”

Speechacadamy biedt gratis les aan: Masterclass “Pakkend Pitchen” in de Stadkamer

Aanvang
Locatie
De Stadkamer Zwolle, Zwolle

De Online Speech Academy uit Zwolle organiseert samen met Thomas Slotboom van Sollvision een gratis masterclass ‘Pakkend Pitchen’.

KNARS in Hedon

Aanvang
Locatie
Hedon, Zwolle

Een groot vuig elektronisch breakbeat/drum'nbass feest. Dat missen we. Daarom hebben Hedon Zwolle, Breakbaar en Colored Monkeys de krachten gebundeld.