Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Dino's in het donker

Deze herfstvakantie in Dinoland Zwolle

Aanvang
Locatie
Dinoland Zwolle, Zwolle

Tijdens ‘Dinoland in het donker’ worden de dinosaurussen sfeervol uitgelicht en zorgen rookmachines voor een spannende sfeer. Naast alle activiteiten die bij een normaal entree inbegrepen zijn, worden er diverse extra activiteiten georganiseerd.

STICKS - ONRUST

Aanvang
Locatie
Museum de Fundatie, Zwolle

Nieuwe muziek van Sticks exclusief 4 maanden te ervaren in Museum de Fundatie.

ArtEZ studium generale en online kunstmagazine mr Motley presenteren een avond over echte inclusie met Mounir Samuel

Kitchen Table Conversation

Aanvang
Locatie
Sophiagebouw ArtEZ Zwolle, Zwolle

Kitchen Table Conversations is een doorlopend platform voor lezen, delen, onderzoeken. Het brengt gedachten, vragen, teksten, objecten, uitvoeringen, deurknoppen, stemmen, ontmoetingen, cartografieën, enz. We verwelkomen iedereen die nieuwe ideeën wil horen en zijn eigen gedachten wil delen.