Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Museum de Fundatie - Vrijheid

De vijftig Nederlandse kernkunstwerken vanaf 1968

Aanvang
Locatie
Museum de Fundatie, Zwolle

Op 19 januari 2019 opent in Museum de Fundatie in Zwolle de tentoonstelling Vrijheid – de vijftig Nederlandse kernkunstwerken vanaf 1968. Het is een ambitieus en tegelijk nogal ongebruikelijk project: op deze tentoonstelling laten we de vijftig ‘kernkunstwerken’ zien, de toonaangevende kunstwerken die de afgelopen vijftig jaar in Nederland zijn gemaakt.

Zwaan Kleef Aan wandeling

Sluit je aan bij deze gratis stadswandeling aan het begin van het seizoen!

Aanvang
Locatie
Het Zwolse Balletjeshuis, Zwolle

Het nieuwe 'stadswandelseizoen' staat voor de deur en dat vieren we met een bijzonder 'Zwaan Kleef Aan’ evenement.

BINGO

BINGO t.b.v. Roparun

Aanvang
Locatie
Sportvereniging Ittersum (SVI), IJsselcentraleweg 9 te Zwolle, Zwolle

RopaRun team Run2Day Zwolle organiseert een BINGO. Op vrijdagavond 29 maart 2019 organiseert RopaRun team Run2Day Zwolle (team 153) wederom een BINGO ten behoeve van Stichting RopaRun.

HetKoor brengt Music for Remembrance:

“Muziek biedt troost”

Aanvang
Locatie
Hervormde Kerk, HEINO

Music for Remembrance, muziek om te herdenken, is de titel van het concert dat HetKoor op vrijdag 29 maart geeft in de Hervormde Kerk van Heino.