Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

Bookstore Day 2019

Diverse auteurs komen naar onze winkels

Aanvang
Locatie
Boekhandel Westerhof, Zwolle

Op zaterdag 25 mei 2019 vindt de derde Independent Bookstore Day in Nederland plaats. Die dag vieren we de boekwinkel en de lezer. Met speciale uitgaven in gelimiteerde oplagen, prachtige optredens van schrijvers en dichters en bijzondere activiteiten.

Open dag St. Michaelsgilde

Levende geschiedenis bij de Sassenpoort!

Aanvang
Locatie
Sassenpoort, Zwolle

Het Michaëlsgilde wil de bestaande groep van twintig vrijwilligers uitbreiden. Op zaterdag 25 mei is er tussen 13.00 en 17.00 uur een Open Dag onder en naast de Sassenpoort.

Stadswandeling op inschrijving

Iedere zaterdag om 14.00 uur

Aanvang
Locatie
Het Zwolse Balletjeshuis, Zwolle

Deze stadswandeling neemt je mee langs de monumentale en culturele hoogtepunten van onze stad. Zo leer je Zwolle (een klein beetje) beter kennen!