Agenda

Dat er in Zwolle veel te doen is, dat is zeker. Met het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland is Zwolle de festivalstad bij uitstek met een breed aanbod culinaire en culturele evenementen. Tel daar het spectaculaire Stadsfestival, het overweldigende aanbod in de IJsselhallen en het culturele meerdaagse evenement Zwolle Unlimited bij. Gecombineerd met het aanbod in theaters, poppodia, de beeldentuin, musea en kroegjes dan kun je tot maar tot één conclusie komen: uitgaan in Zwolle is een feestje op zich.

Klik hier om een evenement aan te melden.

SNUFFELMARKT IJSSELHALLEN

Aanvang
Locatie
IJsselhallen, Zwolle

Grote en gezellige vlooienmarkt. Gratis parkeren. Lekker struinen langs de vele kramen met spulletjes uit grootmoeders tijd, platen, boeken, curiosa, zolderopruimingen en vele andere verrassende spullen.

Neo Rauch. Dromos. Schilderijen 1993-2017

Aanvang
Locatie
Museum de Fundatie, Zwolle

Neo Rauch (Leipzig, 1960) is één van de belangrijkste kunstenaars van dit moment. Zijn werk, dat de kunstwereld zo stormachtig veroverde, onttrekt zich volledig aan het voorspelbare ritme waarin de kunsten zich de afgelopen decennia lijken te hebben ontwikkeld.

Uurtje Cultuurtje": Rik Elings & The Young Guests

Aanvang
Locatie
Cultuurschip Thor, Zwolle

Op zondag 25 maart vult Rik Elings een Uurtje Cultuurtje klassiek…met een Elings Touch. Solo aan de vleugel, maar ook samen met klassiek geschoold violiste Isabelle Doodhagen, bassist Chiel van Rijn en drummer Hugo Hinkel wordt muziek van Bach, Beethoven, Rachmaninov, Mozart en andere bekende componisten in een Elings-jasje gestoken.